Yhdistykset mukana työllisyydenhoidossa

Yhdistystyöllistämisessä yhdistyy kaksi tämän hetken äärimmäisen tärkeää ilmiötä; yhdistyksen toiminta kuntalaisten osallisuuden ja elämänlaadun edistämiseksi sekä työllistämistoimet pitkäaikaistyöttömien ja osatyökykyisten työ- ja toimintakyvyn parantamiseksi. Yhdistykset ovat tärkeä taho Mikkelin seudun työllisyystoiminnassa mm. siksi, että yhdistysten on mahdollisuus tarjota hyvin monipuolisia työtehtäviä ja olla merkittävä välivaihe työnhakijan työllisyyspolulla. 

Kehittämiskumppanuus yhdistystyöllistämisessä

Mikkelin Toimintakeskus ry. haluaa olla takaamassa yhdistyksille mahdollisuuden osallistua työllistämiseen ja toiminnallaan tarjoaa siihen ammattitaitoiset, luotettavat ja laadukkaat palvelut, jotka ovat yhdistyksille maksuttomia. Mikkelin Toimintakeskus ry. toimii työllistettyjen henkilöiden työnantajana, kantaen työnantajan velvollisuudet ja vastuut, yhdistyksenne tarjoaa työtehtävät ja niihin perehdytyksen. 

Jos yhdistyksellänne on mahdollisuus tarjota työtehtäviä, toivomme teiltä yhteydenottoa. Yhteydenotto ei sido yhdistystänne mihinkään.  

Tervetuloa mukaan kehittämiskumppanuuteen Mikkelin Toimintakeskus ry:n kanssa! 

Seuraa meitä somessa!

Olet mukana!-hanke

Uutta elämää