Uutta elämää -kierrätysmyymälä on avautunut uudessa osoitteessa

Uutta elämää -kierrätysmyymälämme on tänään 8.7.2020 avannut ovensa osoitteessa Raviradantie 8-10. Tavaraa on nyt kahdessa kerroksessa, joten kaikenlaista löydettävää riittää. Uutta tavaraa tulee sisään koko ajan ja täydennämme osastojamme päivittäin.

Myymälä sijaitsee entisissä ammattiopiston tiloissa. Älä siis hämäänny kylteistä, jossa vielä lukee ”Esedu”, vaan tule reilusti sisään pääovesta.

Palvelemme sinua ma-pe klo 8.30 - 16.00. Tervetuloa!

Aukioloajat palaavat entiselleen 20.7.2020 alkaen, eli tuolloin ilta-aukioloajat pitenevät ja olemme avoinna myös lauantaisin.

  • 08.07.2020

Toimintamme poikkeusoloissa

Koronaepidemiasta ja vallitsevista poikkeusoloista johtuen myös Toimintakeskuksen toiminnoissa on joitain muutoksia.

Nouto- ja vientipalvelumme toimivat tällä hetkellä rajoitetusti. Laajatupa on kokonaan suljettu ja valmennuksen puolella kuntouttava työtoiminta on keskeytetty. Muut toiminnot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraa nettisivujamme ajankohtaisen tiedon saamiseksi.

Kaikissa toimipisteissämme noudatamme tällä hetkellä tiukempia hygieniaohjeita ja tehostamme siivousta. Sairaana ei ole lupaa tulla töihin ja toivomme samaa myös asiakkailtamme. Jos siis tunnet pienintäkään sairauden oiretta on suosituksena pysyä kotona. Pidetään näin huolta toinen toisistamme.

  • 25.03.2020

Black Friday myymälöissämme

Huimat Black Friday -hinnat perjantaina 23.11. ja lauantaina 24.11. Akselin Uutta elämää PopUp -joulumyymälässä sekä perjantaina 23.11. Yrittäjänkadun Uutta elämää -myymälässä. Tervetuloa tekemään Black Friday -löytöjä!

  • 22.11.2018